Zonnebrillen

Het belang van een goede zonnebril wordt vaak onderschat. Zonnestralen bevatten verschillende soorten UV die zowel de lens in je oog als je netvlies kunnen aantasten. Op latere leeftijd kan dit tot verschillende oogaandoeningen leiden, onder andere Cataract (staar). Daarom is het van belang dat je zonneglazen een goede bescherming bieden tegen deze stralingen. Tevens is een zonnebril ook bevorderlijk voor de verkeersveiligheid. Een laagstaande zon veroorzaakt vaak heel wat ongelukken. Met een goede zonnebril zal je veel minder last hebben van het hinderlijke licht. Een zonnebril is daarom niet alleenĀ verstandig in de zomer, maar ook in de winter.

Lees hieronder meer over onze verschillende soorten zonnebrillen.

Kleuren en tinten

Wij hebben een ruime keuze kleuren en tinten van glazen. Tevens zijn er verschillende coatingen mogelijk die voor nog meer kijkcomfort zorgen, bijvoorbeeld een ontspiegelende laag.

Meekleurende glazen

Ook hebben wij meekleurende glazen. Deze glazen zijn blank als je binnen bent, maar zodra er UV in de lucht zit zullen zij opkleuren. Er is ook een speciaal meekleurend glas dat ook in de auto verkleurd. Zodoende heb je altijd een zonnebril bij de hand. Voor iedere kijkwens is er een goede oplossing te vinden. In de winkel leggen wij graag alle opties aan je uit.

Overzet zonnebrillen

Ook hebben wij overzet zonnebrillen. Deze zonnebrillen hebben een uitsparing waardoor ze gemakkelijk over je montuur gezet kunnen worden. Het is ook mogelijk om een zonneclip op maat te laten maken die jeĀ zo over je montuur heen kunt plaatsen.

Maak een afspraak of kom langs. Wij staan voor je klaar!

NEEM CONTACT OP