Over Jadine’s Brillenwinkel

Al meer dan veertig jaar zit er een brillenwinkel in Gendt. Sinds 2014 is Jadine van Gellecum hier de eigenaresse van, na de winkel te hebben overgenomen van haar oude werkgever. Nu heet de winkel Jadine’s Brillenwinkel. In augustus 2015 heeft het interieur van de winkel ook een hele nieuwe uitstraling gekregen, zodat de leuke collecties brillen weer helemaal tot hun recht komen.

Het motto van de brillenwinkel is altijd geweest: service, vertrouwen en vooral vakmanschap en liefde voor het vak. Jadine en Alieke staan hier voor garant. Samen proberen zij ervoor te zorgen dat iedereen tevreden de winkel uitloopt. Door hun gezamenlijke kennis weten zij voor bijna iedere kijkwens een passende oplossing te vinden.

Jadine van Gellecum
Opticien en contactlens-specialist

Jadine van Gellecum is opticien en contactlens-specialist. Sinds 2003 is zij werkzaam in de optiekbranche.

Alieke Ten Thije Boonkkamp Verburg
Opticien en contactlens-specialist

Sinds juni 2015 heeft Jadine er hulp bij gekregen van Alieke Verburg. Zij is ook opticien en contactlens-specialist en is sinds 2008 jaar werkzaam in de optiekbranche.

Helemaal top! Goed advies, super vriendelijke Jadine! Als je een nieuwe bril moet of je ogen moet testen, neemt ze alle tijd voor je. Ze heeft een prachtige aparte collectie waar niet iedereen mee loopt. Zelf heb ik nu ook een nieuwe bril en glazen besteld, oogjes waren voor het lezen toch weer achteruit gegaan. Ben zo benieuwd als tie klaar is. 🙂
Hilly Helena Rensen
Goede service. Blij met mijn nieuwe Jaquar bril. Paar keer terug gegaan om bij te stellen. Was geen probleem.
Ger Stokman
Bedankt voor de snelle service vandaag, ondanks de drukte! Ben benieuwd als ik mijn nieuwe bril kan ophalen! Echt top!
Marloes Vos
Hoi Jadine, Bedankt voor je goede service. Ik ben blij met mijn nieuwe bril. Positieve reacties, dank je wel. Groeten Bianca
Bianca Wouters

Maak een afspraak of kom langs. Wij staan voor je klaar!

NEEM CONTACT OP