Beeldschermbrillen

Kijken op je computer, smartphone, of tablet. In deze digitale tijden is een goed zicht zeer belangrijk, maar soms lijkt het alsof de schermen gewoon niet scherp willen worden. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Wij hebben een uitgebreid aanbod van bureauglazen en andere glazen met leesondersteuning. Al vanaf je 25e kunnen er problemen ontstaan met lezen op korte afstand, vooral als je veel op telefoon en tablet kijkt. De constante inspanning voor nabij zorgt ervoor dat je vermoeid wordt en hoofdpijn krijgt. Door een klein beetje plus onderin de glazen toe te voegen krijgen de ogen dat stukje rust waar ze behoefte aan hebben. Deze leesondersteuning is niet duidelijk zichtbaar in de glazen, maar wel duidelijk merkbaar voor jezelf.

Lees hieronder meer.

Comfortabel werken en lezen

Mensen die al een multifocale bril hebben ondervinden soms toch ook nog problemen met lezen. Vooral als zij voor langere tijd bijvoorbeeld veel achter de computer zitten. De overloop in het multifocale glas maakt het beeld wel scherp, maar door de onnatuurlijke houding van het hoofd kunnen er andere klachten ontstaan, zoals nekproblemen. Een bureauglas is zo gemaakt dat je comfortabel recht vooruit kunt blijven kijken als je achter de computer werkt. De leesondersteuning onderin het glas zorgt ervoor dat eventueel leeswerk van dichterbij ook scherp te zien is.

Tijdens onze meting vragen wij dan ook naar de studie of werkplek situatie. Dan kunnen wij de werkafstanden in onze meting meenemen om het juiste glas voor jou te bepalen.

Maak een afspraak of kom langs. Wij staan voor je klaar!

NEEM CONTACT OP