Brillen

Een bril was er vroeger vooral nodig om beter te kunnen zien. Nu is een bril meer en meer een modeartikel geworden. Dat weten wij als geen ander. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best passende bril. Wij bieden een zeer gevarieerde collectie monturen in verschillende stijlen, merken en prijzen, voor jong en oud.

Lees meer op onderstaande pagina’s.

Monturencollectie

Hip, kleurig, zakelijk of klassiek. Wij bieden een zeer gevarieerde collectie monturen in verschillende stijlen, merken en prijzen, voor jong en oud. En elk montuur kopen wij slechts 1 keer in, dus heb je gegarandeerd een unieke bril op je gezicht staan!

BEKIJK ONZE MERKEN

Brillenglazen

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten brillenglazen. Ieder type brillenglas heeft zijn eigen specifieke kenmerken om het zicht te verbeteren. Samen bekijken we welke soorten glazen het beste passen bij jouw situatie.

VERSCHILLENDE TYPE GLAZEN

Kinderbrillen

De tijd dat een bril als iets ergs werd gezien ligt gelukkig achter ons. In onze winkel hebben wij veel leuke hippe kinderbrillen met een grote variatie aan modellen en kleuren.

ONZE KINDERBRILLEN

Zonnebrillen

Het belang van een goede zonnebril wordt vaak onderschat. Zonnestralen bevatten verschillende soorten UV die zowel de lens in je oog als je netvlies aan kunnen tasten. Wij bieden een gevarieerde collectie zonnebrillen die we kunnen aanpassen naar jouw behoeftes.

ONZE ZONNEBRILLEN

Beeldschermbrillen

Kijken op je laptop, smartphone, of tablet. Soms lijkt het alsof de schermen gewoon niet scherp willen worden. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Wij hebben een uitgebreid aanbod van bureauglazen en andere glazen met leesondersteuning.

ONZE BEELDSCHERMBRILLEN