Lieve klanten,

In verband met het heersende coronavirus COIVD-19 gaan wij de volgende maatregelen handhaven:

Op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 maart zullen wij nog op onze normale openingstijden van 9.00 tot 17.00 open zijn om alle bestelde brillen en lenzen op te kunnen laten halen. Na deze dagen zullen we steeds per dag gaan bekijken of we dezelfde openingstijden kunnen blijven hanteren, afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM voor onze werkzaamheden.

De geadviseerde 1,5 meter afstand is bij ons werk een zeer lastige opgave, dus wij zullen met handschoentjes werken. Daarnaast zullen we de nodige maatregelen nemen zoals het desinfecteren van gereedschappen, deurknoppen en het pinapparaat.

Er is al sterk afgeraden om lens controles en instructies uit te voeren. Deze zullen dan ook niet plaatsvinden, evenals het opmeten en uitgebreid testen van de ogen. Voor onze lens klanten kunnen wij tijdelijk de controles telefonisch of per mail doen. Wanneer er geen klachten of bijzonderheden zijn, kunnen de lenzen gewoon naar u opgestuurd worden. Indien mogelijk willen wij u vragen om het opmeten van uw ogen en het uitzoeken van een nieuw montuur tijdelijk even uit te stellen.

In het geval van breuk of ernstige passingsproblemen van u bril kunt u ons altijd bellen op het nummer 0481-422381.
Voor overige vragen kunt ons berichten op Facebook Messenger of door een e-mail te sturen naar Jadine1984@hotmail.com

En niet onbelangrijk: indien u zich niet lekker voelt, koorts hebt, hoest of andere verkoudheidssymptomen vertoont, willen wij u vragen ons niet te bezoeken, maar telefonisch contact op te nemen. Wij hopen op uw begrip en willen net als iedereen dit virus snel een halt toeroepen.

Iedereen heel veel sterkte en samen moeten we hier doorheen zien te komen.

Groetjes, Alieke en Jadine