ZONNEBRILLEN

Het belang van een goede zonnebril wordt vaak onderschat. Zonnestralen bevatten verschillende soorten UV die zowel de lens in je oog als je netvlies aan kunnen tasten. Op latere leeftijd kan dit tot verschillende oogaandoeningen leiden zoals staar. Daarom is het van belang dat je zonneglazen een goede bescherming bieden tegen deze straling. Tevens is een zonnebril ook bevorderlijk voor de verkeersveiligheid. Een laagstaande zon veroorzaakt vaak heel wat ongelukken. Met een goede zonnebril zal je veel minder last hebben van het hinderlijke licht. Een zonnebril is daarom niet alleen handig in de zomer, maar ook in de winter.

Kleuren en tinten

Wij hebben een ruime keuze kleuren en tinten van glazen. Tevens zijn er verschillende coatingen mogelijk die voor nog meer kijkcomfort zorgen, bijvoorbeeld een ontspiegelende laag.

Meekleurende glazen

Ook hebben wij meekleurende glazen. Deze glazen zijn blank als je binnen bent, maar zodra er UV in de lucht zit zullen zij opkleuren. Er is ook een speciaal meekleurend glas dat ook in de auto verkleurd. Zodoende heb je altijd een zonnebril bij de hand. Voor iedere kijkwens is er een goede oplossing te vinden. In de winkel leggen wij graag alle opties aan je uit.

Overzet zonnebrillen

Ook hebben wij overzet zonnebrillen. Deze zonnebrillen hebben een uitsparing waardoor ze gemakkelijk over je eigen montuur gezet kunnen worden.  Het is ook mogelijk om een zonneclip op maat te laten maken die je handig over je montuur heen kan schuiven.